Skip to main content

Hoitonaamiot


Kasvonaamiot ihonhoidon ammattilaisille

Ranskalaisen Tech-Naturen valmistamilla, monipuolisilla ja helppokäyttöisillä peel-off -alginaattinaamioilla viimeistelet kasvohoidon hyvin ja saat erinomaiset hoitotulokset. Valikoimaan kuuluu myös merileviä ja kollageenia sisältävä voidenaamio.

Hyvän hoitonaamion ominaisuuksia

 • kosteuttaa, pehmittää ja uudistaa ihoa
 • elvyttää verenkiertoa
 • pehmittää juonteita
 • rauhoittaa ihoärsytyksiä ja tulehduksia
 • tehostaa seerumin ja öljyn imeytymistä
 • mahdollisimman luonnolliset ja hoitavat ainesosat
 • helppokäyttöisyys

088H11 Mustikkanaamio, PEEL-OFF (pakkauksessa 5 kpl)

Mustikka on monipuolinen naamio mm. hemmottelu- ja anti-age -hoitoihin ja couperosaan. Se rauhoittaa herkän ja ärtyneenkin ihon. Mustikan antosyaanit parantavat ääreisverenkiertoa ja vahvistavat hiusverisuonia. C-vitamiini ja flavonoidit suojaavat ihoa ikääntymiseltä. Naamiossa on mieto, raikas tuoksu. Se sopii hyvin myös normaalisti toimivan ihon hemmotteluhoitoihin.

Vaikuttavat aineet: Merileväuute, mustikkauute, C-vitamiini.

088H29 Karpalonaamio, PEEL-OFF (pakkauksessa 5 kpl)

Karpalo sopii kaikkiin kasvohoitoihin, mutta erityisesti kuivalle, ärtyneelle tai erityisen herkälle iholle. Karpalo on antioksidanttinen ainesosa, jonka polyfenolit suojaavat ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta. Naamio palauttaa ihon kosteustasapainon ja pehmittää ihon. Tuoksu on kevyen hedelmäinen.

Vaikuttavat aineet: glukoosi, merileväuute, karpalouute.

088H15 Puhdistava Dead Sea Salt -naamio (pakkauksessa 5 kpl)

Dead Sea Salt on hyvä naamio epäpuhtaan ihon ja akneihon hoitojen viimeistelyyn. Sitä voi käyttää myös normaalisti toimivan ihon heleyttäviin hoitoihin. Mineraalipitoinen merisuola poistaa elotonta ihosolukkoa ja pehmittää ihoa. Sitruuna puhdistaa ja kirkastaa. Myös antiseptisella teepuuöljyllä on puhdistava vaikutus. Naamiossa on mieto, miellyttävä tuoksu.

Vaikuttavat aineet: Merileväuute, Kuolleenmeren suola, sitruunan ja tea treen eteeriset öljyt

PEEL-OFF -naamioiden käyttö: Sekoita yksittäispakattu naamiojauhe huoneenlämpöiseen veteen ja levitä heti kasvoille. Voit levittää naamion myös silmille. Anna vaikuttaa n.15 minuuttia. Poista kokonaisena nostamalla.

VINKKI: Tee kasvohieronta Irione® Bio -luomuöljyllä. Peel-off -naamio tehostaa öljyn ravitsevaa, rauhoittavaa ja ihoa silottavaa vaikutusta. Lue lisää Irione®-öljystä täältä!

088M78 Comfort Cream -voidenaamio (200 ml tuubi)

Comfort Cream on kosteuttava, heleyttävä ja ihon luontaista suojaa vahvistava voidenaamio.

Vaikuttavat aineet:

 • Oligogeline® on uutettu irlanninsammal-punalevästä. Se vahvistaa ihon luontaista suojaa, pehmittää ihoa ja tasapainottaa talineritystä.
 • Merellinen kollageeni vahvistaa ihoa ja lisää sen kimmoisuutta.
 • Laminaria on mineraali- ja vitamiinipitoinen ruskolevä, joka stimuloi ja uudistaa ihoa.
 • E-vitamiini, kasviglyseriini

Käyttö: Levitä voidenaamio hyvin puhdistetulle iholle. Ei silmänympärysalueelle. Anna vaikuttaa n. 15 min. Pese pois haalealla tai lämpimällä vedellä.

La Mente hoitonaamiot