Skip to main content

Hyvinvointi


Gelee Royale & siitepöly (40 kaps.)

Gelee Royale & siitepöly (40 kaps.)

Messeguen Gelee royale & pollen –kapselit sisältävät pakastekuivattua kuningatarhyytelöä ja siitepölyjauhetta. Nämä kaksi arvokasta mehiläisten valmistamaa ainetta kuuluvat maailman ravintorikkaimpiin luonnonantimiin. Käytä kapseleita 1-2 pakkauksen kuurina tarpeen mukaan.

Propolis-suusuihke (25 ml)

Propolis-suusuihke (25 ml)

Propolis on aromaattinen luonnonaine, jonka on todettu sisältävän antiseptisia ainesosia. Mehiläiset valmistavat sitä puiden silmujen hartsi- ja balsamieritteistä ja omista entsyymeistään. Ne käyttävät propolista mehiläisyhdyskunnan suojaamiseen bakteereilta, viruksilta ja tuholaisilta sekä pesän viimeistelyyn. Nimi propolis tulee kreikan kielen sanoista pro polis. Merkitys ’kaupungin puolesta’ kuvaa hyvin propoliksen vaikuttavuutta.

Tonus Bio – luomu-uute lasiampulleissa (20 x 10 ml)

Tonus Bio – luomu-uute lasiampulleissa (20 x 10 ml)

Tonus Bio sisältää luonnonmukaista ginsengiä, guaranaa ja kuningatarhyytelöä uutteena, joka on pakattu helppokäyttöisiin ja sisältönsä pitkään tuoreena säilyttäviin lasiampulleihin. Kaikki ainesosat ovat sertifioitua luomua. Tonus Bioa suositellaan käytettäväksi 1-3 pakkauksen kuureina tarpeen mukaan.