fbpx

LaMente logo

Hoitonaamiot

La Mente kasvohoito 02 nettiKasvonaamiot ihonhoidon ammattilaisille

Hyvä ammattinaamio on tärkeä osa onnistunutta ja parhaat hoitotulokset takaavaa kasvohoitoa. LaMente maahantuo ranskalaisen Tech-Naturen valmistamia peel-off –levänaamioita. Näillä helppokäyttöisillä naamioilla teet jokaisesta kasvohoidostasi helposti erikoishoidon.

Hyvän hoitonaamion ominaisuuksia

  • kosteuttaa, pehmittää ja uudistaa ihoa
  • heleyttää ihonväriä
  • elvyttää verenkiertoa
  • pehmittää juonteita
  • rauhoittaa ihoärsytyksiä ja tulehduksia
  • tehostaa seerumin, öljyn yms. tehotipan imeytymistä
  • mahdollisimman luonnolliset ja hoitavat ainesosat
  • helppokäyttöisyys

088H11 Mustikkanaamio, PEEL-OFF (pakkauksessa 5 kpl)

Mustikka on erinomainen herkän, ikääntyvän tai couperosa-ihon hoitonaamio. Se sopii myös normaalisti toimivan ihon kosteuttamiseen ja ylellisiin hemmotteluhoitoihin. Mustikan antosyaanit parantavat ääreisverenkiertoa ja vahvistavat hiusverisuonia. C-vitamiini ja flavonoidit suojaavat ihoa ikääntymiseltä.

Vaikuttavat aineet: merilevä, mustikkauute, C-vitamiini.

Käyttö: Sekoita yksittäispakattu naamiojauhe huoneenlämpöiseen veteen ja levitä heti kasvoille. Voit levittää naamion myös silmille. Anna vaikuttaa n. 15 minuuttia. Poista kokonaisena nostamalla.

088H29 Karpalonaamio, PEEL-OFF (pakkauksessa 5 kpl)

Karpalo sopii kaikkiin kasvohoitoihin, mutta erityisesti herkälle, ärtyneelle tai väsyneelle iholle. Karpalo on antioksidanttinen ainesosa, jonka polyfenolit suojaavat ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta. Tämä naamio kosteuttaa ja pehmittää ihon hyvin.

Vaikuttavat aineet: rypälesokeri, merilevä, karpalouute.

Käyttö: Sekoita yksittäispakattu naamiojauhe huoneenlämpöiseen veteen ja levitä heti kasvoille. Voit levittää naamion myös silmille. Anna vaikuttaa n. 15 minuuttia. Poista kokonaisena nostamalla.

Laboratoires Messeguen luonnonmukaisen Aloe vera –naamion sekä muut ammattikosmetiikkatuotteet löydät täältä: https://www.messegue.fi/ammattikosmetiikka