LaMente logo

Hoitonaamiot

La Mente kasvohoito 02 nettiKasvonaamiot ihonhoidon ammattilaisille

Hyvä hoitonaamio on olennainen osa onnistunutta ja tuloksellista kasvohoitoa. Siksi LaMente valmistuttaa erittäin hoitavia ja mutkattoman helppokäyttöisiä kasvonaamioita eri käyttöaiheisiin. Näillä naamioilla teet jokaisesta kasvohoidostasi helposti tuloksellisen erikoishoidon. Kaikkien LaMenten private label –naamioiden alkuperämaa on Ranska.

Laboratoires Mességuén ammattinaamiot sekä muut Mességué-ammattikosmetiikkatuotteet löydät sivustoltamme www.messegue.fi.

Hyvän hoitonaamion ominaisuuksia

  • ihon kosteuttaminen ja uudistaminen
  • ihonvärin kirkastaminen
  • ihon verenkierron elvyttäminen
  • juonteiden häivyttäminen
  • ärtyneen ihon rauhoittaminen
  • ihon tulehdusten rauhoittaminen
  • seerumin, hoitoöljyn yms. tehotipan tehokas imeyttäminen
  • mahdollisimman luonnolliset ja täsmähoitavat raaka-aineet
  • helppokäyttöisyys

 

LaMenten kaakaokuorintanaamio (5 kpl/pakk.) koodi 0881M44

Kaakaokuorintanaamio sopii hyvin ihoa uudistaviin, pehmittäviin ja anti-age –hoitoihin. Sis. zeoliitti, jauhettu kaakaopavun kuori, mikronisoitu kaakaopapu, viinirypäleensiemenöljy. 

Käyttö: Heti käyttövalmis, yksittäispakattu kuorintanaamio, jossa lämpökiveksi kutsuttu zeoliitti laukaisee lämpöä tuottavan reaktion. Levitä kuorinta-aine kostutetuin sormin, kevyesti pyörittävin liikkein pakkauksesta suoraan hyvin puhdistetulle iholle. Liike tehostaa lämpövaikutusta ja kuorii samalla ihon hellästi. Voit halutessasi antaa naamion vaikuttaa iholla n. 10 minuuttia. Poista kosteilla kompresseilla.

Tärkeää! Ohenneelle, hyvin herkälle tai ärtyneelle iholle suosittelemme hellävaraista kuorintaa Gommage doux Mességué

0881M44 kaakaokuornta

 

LaMenten appelsiinikuorintanaamio (5 kpl/pakk.) koodi 0881M31

Appelsiinikuorintanaamio sopii erityisesti puhdistaviin ja kirkastaviin hoitoihin. Se poistaa kuollutta ihosolukkoa ja elvyttää elotonta ihoa. Iho pehmenee ja sen väri heleytyy. Sis. zeoliitti, mikronisoitu appelsiini, viinirypäleensiemenöljy.

Käyttö: Heti käyttövalmis, yksittäispakattu kuorintanaamio, jossa lämpökiveksi kutsuttu zeoliitti laukaisee lämpöä tuottavan reaktion. Levitä kuorinta-aine kostutetuin sormin, kevyesti pyörittävin liikkein pakkauksesta suoraan hyvin puhdistetulle iholle. Liike tehostaa lämpövaikutusta ja kuorii samalla ihon hellästi. Voit halutessasi antaa naamion vaikuttaa iholla n. 10 minuuttia. Poista kosteilla kompresseilla.

Tärkeää! Rasvoittuvalle ja tulehtuneelle iholle suosittelemme hellävaraista kuorintaa Gommage doux Mességué.

 

LaMenten Mustikkanaamio, peel-off (5 kpl/pakk.) koodi 088H11

LaMenten Mustikka peel-off on erinomainen herkän, ikääntyvän tai couperosa-ihon hoitonaamio. Mustikan antosyaanit parantavat ääreisverenkiertoa ja vahvistavat hiusverisuonia. C-vitamiini ja flavonoidit suojaavat ihoa ikääntymiseltä.

Vaikuttavat aineet: merilevä, mustikkauute, C-vitamiini.

Käyttö: Sekoita yksittäispakattu naamiojauhe huoneenlämpöiseen veteen ja levitä heti kasvoille. Anna vaikuttaa n. 10 - 15 minuuttia. Poista kokonaisena nostamalla.

 

LaMenten Karpalonaamio, peel-off (5 kpl/ pakk.) koodi 088H29

LaMenten Karpalo peel-off sopii kaikkiin kasvohoitoihin, mutta erityisesti herkälle, ärtyneelle tai väsyneelle iholle. Karpalo on antioksidanttinen raaka-aine, jonka polyfenolit suojaavat ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta. Tämä naamio kosteuttaa ja pehmittää ihon hyvin.

Vaikuttavat aineet: rypälesokeri, merilevä, karpalouute.

Käyttö: Sekoita yksittäispakattu naamiojauhe huoneenlämpöiseen veteen ja levitä heti kasvoille. Anna vaikuttaa n. 10 -15 minuuttia. Poista kokonaisena nostamalla.

088H41 Argan2

 

LaMenten Argan-ghassoul –naamio, peel-off (5kpl/pakk.) koodi 088H41

LaMenten Argan-ghassoul peel-off on ihoa pehmittävä, elvyttävä ja puhdistava naamio. Ghassoul-savi palauttaa ihon kimmoisuutta sisältämänsä piin ansiosta. Se myös imee ihosta epäpuhtauksia. Koska ghassoulin pH on neutraali, se myös pehmittää ja rauhoittaa ihoa. Antioksidanttinen argaani hidastaa ihon ikääntymistä.

Vaikuttavat aineet: merilevä, argaaninsiemenjauhe, ghassoul-savi (Moroccan lava clay).

Käyttö: Tämän naamion valmistat kätevällä Shaker-purkilla (koodi 088Purkki). Kaada purkkiin ohjeen mukainen määrä huoneenlämpöistä vettä. Lisää pussillinen jauhetta ja ravista voimakkaasti muutaman sekunnin ajan, kunnes vesi ja jauhe sekoittuvat. Levitä heti kasvoille ja anna vaikuttaa 10 – 15 minuuttia. Poista kokonaisena nostamalla.