fbpx

LaMente logo

Laboratoires Mességué

kukat sivuun2Laboratoires Mességué

Laboratoires Mességué on vuonna 1958 perustettu eteläranskalainen yritys, joka valmistaa kasvipohjaisia ravintolisiä ja ammattikosmetiikkaa. Yrityksen laatukriteerit ja tuotefilosofia pohjautuvat vielä nykyäänkin sen perustajan, Maurice Mességuén, elämäntyöhön ja arvoihin.

Mességué-valikoimassa on yli 45 erittäin korkealaatuista kuivattua yrttikasvia, osa luomulaatuisina. Saatavilla on myös lasiampulleihin ja pulloihin pakattuja kasviuutteita sekä erilaisia yrttiteelaatuja. Näiden puhtaasti kasvipohjaisten tuotteiden lisäksi Laboratoires Mességué valmistaa ravintolisiä, joiden ainesosat on valittu yrttilääkintäperinteestä, fytoterapiasta sekä uusimmista farmakognosisista tutkimuksista saatujen kokemusten ja tulosten perusteella. Ravintolisävalikoimassa on mm. välttämättömiä hivenaineita, vitamiinivalmisteita, öljykapseleita sekä yhdistelmävalmisteita mm. ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin sekä naisen hyvinvointiin. Oma ryhmänsä ovat vastustuskykyä, terveyttä ja yleistä hyvinvointia vahvistavat Mességué-tuotteet, mm. gelee royale-, spirulina- ja ginseng-valmisteet.

Mességué-kosmetiikkatuotteista on saatavilla sekä ammattikoot että kotihoitopakkaukset kuluttajien tarpeisiin. Osa tuotteista, mm. ihonhoitoöljyt kasvoille ja vartalolle sekä shampoot, suihkugeelit ja saippuat, on sertifioitua luomukosmetiikkaa. Valikoimassa on myös luonnonkosmetiikan kriteerit täyttäviä mutta sertifioimattomia tuotteita. Kolmas ryhmä ovat kosmetiikkatuotteet, joissa on käytetty synteettisiä raaka-aineita ja lisätty kemiallisesti valmistettuja ainesosia eri hoitovaikutusten aikaansaamiseksi.

LaMenten kautta ulottuvillasi on koko laaja Mességué-tuotevalikoima. Erittäin paljon lisätietoa Laboratoires Mességuésta, tarkat tuotetiedot sekä tietoa Mességué-jälleenmyyntipisteitä löydät sivustoltamme www.messegue.fi. Molempia sivustojamme päivitetään tuotevalikoiman muuttuessa. Tervetuloa siis vierailemaan sivuillamme uudelleen! 

Lue lisää Maurice Mességuésta